Sandvișuri De Porc Trase
Pulled Pork Sandwiches este un fel principal American. O porție conține 779 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sare, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Slow Cooker bere Pulled porc & BBQ Pulled sandwich-uri de porc, Slow Cooker bere Pulled porc & BBQ Pulled sandwich-uri de porc, și Slow Cooker bere Pulled porc & BBQ Pulled sandwich-uri de porc.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați sosul de grătar, ceapa, usturoiul, chimenul, sarea și piperul; se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea. Tăiați cu două furci și reveniți la aragazul lent; se încălzește.
Așezați pâinea pe foi de copt negrase. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până la maro auriu.
Combinați ardeiul chipotle și maioneza; se întinde peste pâine prăjită. Lingurați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare dintre cele opt felii de pâine prăjită. Se acoperă cu brânză, roșii și pâine prăjită rămasă.