Sandvișuri de porc cu hrean și ceapă caramelizată

Sandvișuri de porc cu hrean și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de porc cu hrean și ceapă caramelizată. Această rețetă face 4 porții cu 451 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pâine, piper măcinat, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, Sandvișuri cu friptură de Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean, și File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) în tigaie; gatiti 30 de minute sau pana cand ceapa este aurie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca.
4
Combinați smântâna, maioneza și hreanul; se întinde uniform pe partea tăiată a jumătății superioare a pâinii. Aranjați salata peste jumătatea inferioară a pâinii. Aranjați ceapa și carnea de porc pur și simplu prăjită peste salată. Se acoperă cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Tăiați pâinea umplută în 4 bucăți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista