Pui Penne Florentine Coace
Chicken Penne Florentine Bake necesită aproximativ 43 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 271 calorii. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Încercați Pui-Penne Florentine Coace, Trei Brânză De Pui Penne Florentine, și Penne florentină cremoasă cu ciuperci și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, aruncați puiul cu făină.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați puiul; gătiți și amestecați 3 min. sau doar până se rumenesc uniform.
Adăugați bulion și Neufchatel; gatiti 3 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând frecvent. Se amestecă spanacul.
Se adaugă la amestecul de pui; se amestecă ușor. Spoon jumătate în 2-qt. caserola; se acoperă cu 1/2 cană mozzarella. Repetați straturile; se presara cu parmezan.
Coaceți 16 până la 18 min. sau până când mozzarella este topită și caserola este încălzită.