Pizza Cu Slănină Cu Trei Brânzeturi
Trei brânză Bacon Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $2.52 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, aluat de pizza, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza Cu Slănină Cu Trei Brânzeturi, Pizza cu ouă și brânză, și O oală Pepperoni Pizza Mac & Brânză cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt inversată pe cel mai mic suport pentru cuptor și preîncălziți la 475 grade F timp de cel puțin 15 minute. Între timp, întindeți aluatul într-o rundă de 9 inci pe o suprafață ușor făinată. Praf ușor o coajă de pizza sau o altă foaie de copt inversată cu făină; așezați Runda de aluat deasupra și dați deoparte. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand, pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați sosul de roșii, uleiul de măsline, usturoiul și oregano într-un bol mediu; condimentează cu sare și piper. Glisați aluatul direct pe piatra fierbinte sau foaia de copt și coaceți până când este ușor auriu și pufos, aproximativ 7 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați cu grijă crusta pe jumătate orizontal cu un cuțit zimțat pentru a face 2 cruste subțiri. Întoarceți crustele tăiate în sus.
Se întinde cu amestecul de sos, apoi se acoperă uniform cu mozzarella, cheddar și slănină. Glisați pizza înapoi pe piatra fierbinte sau foaia de copt; coaceți până când brânza se topește și crusta este aurie, încă aproximativ 8 minute.
Se presară cu parmezanul.
Fotografie realizată de Sam Kaplan