Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile Dagwood înainte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 308 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, slănină, salam și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sandvișuri Pentru A Face Față, Sandvișuri Vegetariene Pentru Micul Dejun Congelator, și Make-Ahead Shakshuka.
Instrucțiuni
1
Cu cuțitul lung zimțat, tăiați pâinea pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
2
Întindeți partea tăiată a fiecărui fund de pâine cu jumătate din brânza tartinabilă. Felii suprapuse, aranjați ingredientele rămase, cu excepția pesto-ului, în ordinea listată pe fiecare fund de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Întindeți partea tăiată a fiecărui blat de pâine cu jumătate din pesto și puneți-o peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Așezați fiecare pâine întreagă într-o pungă mare de plastic pentru depozitarea alimentelor; sigilați și refrigerați acoperit cu tigaie din fontă sau altă greutate mare de până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Tigaie
5
Când este gata de servit, tăiați fiecare pâine în 6 sandvișuri egale. Asigurați sandvișuri cu scobitori sau frigarui mici.