Supă De Somon

Supă De Somon
Supa de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1067 calorii, 114g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $14.86 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Yummy Mummy Kitchen are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de somon, cartofi, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă De Somon, și Supă De Somon.

Ingrediente

1picăturăInimile au fost făcute prin glisarea unui cuțit prin cremaInimile au fost făcute prin glisarea unui cuțit prin crema1porumb spic, sâmburi tăiateporumb spic, sâmburi tăiate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriiaurt grecesc simplu fără grăsimiiaurt grecesc simplu fără grăsimi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mărar proaspătmărar proaspăt596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspătpătrunjel proaspăt2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătatejumătate și jumătate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripraz feliatpraz feliat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci feliateciuperci feliate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi tocațicartofi tocați3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatărețetă prietenoasă cu imprimantarețetă prietenoasă cu imprimanta454Nuci de orice fel (tocate)somon sălbatic, tăiat în aproximativ 2somon sălbatic, tăiat în aproximativ 2" bucăți3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSupă De SomonSupă De Somon3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAleg întotdeauna somonul sălbatic atât din motive de sănătate, cât și din motive de mediu. Informații despre somon de crescătorie vs somon sălbatic pot fi găsite aiciAleg întotdeauna somonul sălbatic atât din motive de sănătate, cât și din motive de mediu. Informații despre somon de crescătorie vs somon sălbatic pot fi găsite aici4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de scoici, stoc de pește sau stoc de legumesuc de scoici, stoc de pește sau stoc de legume2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPin-LPin-L

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista