Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso

Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso
Somonul cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Bon Appetit are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir, scobitori de cocktail și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Somon Wasabi cu sos Miso-Susan.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Condimentează sosul portocaliu-miso după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.Tapetați foaia mare de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Așezați somonul și uleiul vegetal într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Așezați semințele de susan pe farfurie mică. Înveliți 1 Suprafață din fiecare bucată de somon cu semințe de susan. Aranjați somonul, cu partea acoperită cu susan în sus, într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Do AHEAD poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți somonul descoperit până când este gătit, aproximativ 5 minute; transferați în platou. Frigarui fiecare bucata cu scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Serviți sosul cald, care trece portocaliu-miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MisoMiso

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista