Sandvișuri Cu Înghețată
Sandwich-uri de inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. Un amestec de bicarbonat de sodiu, pudră naturală de cacao, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți untul, zahărul și siropul de porumb într-un alt castron mediu până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia; bate până se combină.
Reduceți viteza mixerului la minim, adăugați ingrediente uscate și amestecați până când sunt combinate.
Se amestecă în smântână. Formați aluatul într-un pătrat gros de 3/4", înfășurați bine în plastic și răciți până când este ferm, 2-3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul între 2 foi de pergament la aproximativ 1/8" grosime.
Transferați aluatul (încă între pergament) pe o foaie mare de copt și răciți până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Îndepărtați foaia superioară de pergament (se va îndepărta cu ușurință dacă aluatul este bine răcit) și tăiați la un dreptunghi de 14x10".
Coaceți cookie-ul până se usucă și doar setați la margini, 8-10 minute.
Transferați foaia de copt într-o grătar; lasa prajitura sa se raceasca.
Tăiați cookie - ul într-un dreptunghi de 12x9", apoi tăiați în douăsprezece pătrate de 3". Scoateți înghețata într-un castron mediu și amestecați doar până se înmoaie, 2-3 minute. Întoarceți 6 cookie-uri de jos în sus. Împărțind uniform, scoateți înghețata deasupra și aplatizați ușor; deasupra cu fursecurile rămase, apăsând ușor în jos.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt tapetată și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Tăiați sandvișurile în jumătate pe o diagonală pentru a face triunghiuri. Înfășurați în pergament, dacă doriți, și congelați până când este gata de servit.
Faceți înainte: sandvișurile cu înghețată pot fi făcute cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.