Sandvișuri cu friptură de Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean

Sandvișuri cu friptură de Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean
Sandvișurile cu friptură Croissant cu ceapă caramelizată și maioneză de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $18.12 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 916 calorii, 51G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați rucola, unt, fripturi de filet de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cornuri ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine cu caise cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa, Sandvișuri Cu Friptură Cu Ceapă Caramelizată, și Sandvișuri cu friptură cu ardei caramelizați, ceapă și usturoi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza și hreanul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați fripturi de filet cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De MușchiFriptură De Mușchi
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați fripturi în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Folosind clești, transferați fripturile pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
5
Topiți 3 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa;saut până la maro închis, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Se adauga ciupercile; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
8
Adăugați bulion; se fierbe până când sucurile se reduc la glazură, amestecând ocazional, aproximativ 1 minut. Condimentează amestecul de ceapă după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CeapăCeapă
9
Așezați 1 fund de croissant, tăiat cu fața în sus, pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CroissantCroissant
10
Întindeți fiecare cu maioneză de hrean și acoperiți cu 1/2 cană de rucola. Tăiați subțire fripturile și împărțiți-le între croissante. Se acoperă cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
CroissantCroissant
MaionezăMaioneză
RucolaRucola
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
FripturăFriptură
CeapăCeapă
11
Întindeți maioneza rămasă pe partea tăiată a blaturilor de croissant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CroissantCroissant
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
12
Așezați blaturi pe sandvișuri.

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista