Sandvișuri Calde De Vită Cu Față Deschisă

Sandvișuri Calde De Vită Cu Față Deschisă
Sandvișurile cu carne de vită fierbinte cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 143 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită au jus gravy, ceapă prăjită, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Fierbinți De Vită Cu Friptură Deschisă, Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Cracker Cu Față Deschisă.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea cu sos într-un castron mediu cu microunde; acoperiți cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cuptor cu microunde la mare 50 sec. sau până când amestecul de carne este încălzit; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Așezați 2 jumătăți de COC, cu părțile tăiate în sus, pe fiecare dintre cele două farfurii de servire. Se acoperă uniform cu sos de hrean și amestec de carne; se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista