Sandviș cu muschi de porc glazurat cu cidru cu Pesto de nucă
Sandvișul de carne de porc glazurat cu cidru cu Pesto de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 656 calorii, 47G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, Glazurat Cu Muștar, Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați coapsa de porc și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Coaceți coapsele de porc în tigaie, neacoperite, la 375 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cidru și unt în tigaie, ungând carnea de porc cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
7
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/8 inch. Rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Procesați nucile și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Întindeți pesto uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Puneți 6 felii de pâine, pesto în sus, cu felii de porc, picături rezervate și salată verde. Se acoperă cu restul de 6 felii de pâine, cu pesto în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată