Sandviș cu muschi de porc glazurat cu cidru cu Pesto de nucă

Sandvișul de carne de porc glazurat cu cidru cu Pesto de nucă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 656 calorii, 47G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, muschi de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, Glazurat Cu Muștar, Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Cidru.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați coapsa de porc și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Coaceți coapsele de porc în tigaie, neacoperite, la 375 timp de 10 minute.
Adăugați cidru și unt în tigaie, ungând carnea de porc cu sucuri de tigaie.
Coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/8 inch. Rezervați picături în tigaie.
Procesați nucile și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale.
Întindeți pesto uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Puneți 6 felii de pâine, pesto în sus, cu felii de porc, picături rezervate și salată verde. Se acoperă cu restul de 6 felii de pâine, cu pesto în jos.