Monkfish în bulion de șofran peste spanac și cartofi roșii
Monkfish în bulion de șofran peste spanac și cartofi roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 432 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vin, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Bulion de pui șofran cu bile matzo de spanac, Prăjiți peștișorul în bulion de Sake, și Carne de bivol cu spanac și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Așezați 1/2 cană de spanac în fiecare din cele 6 boluri; pus deoparte.
Cartofi la abur, acoperiți, 10 minute sau până se înmoaie.
Așezați 8 sferturi de cartofi în fiecare castron.
Combinați roșiile, bulionul, vinul, ceapa și usturoiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la 3 căni (aproximativ 25 de minute).
Adăugați sare, piper și șofran în tigaie; gatiti 2 minute. Reduceți căldura la mediu; aranjați bucățile de pește într-un singur strat în tigaie. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Împărțiți peștele uniform între boluri; lingură 1/2 cană amestec de bulion peste fiecare porție.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.