Sandviș Cu Curcan Și Feta

Sandviș Cu Curcan Și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un sandviș consistent de curcan și Feta. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 240 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine ONU, oregano, hummus de usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până muratura ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich De Curcan Consistent, Hearty Cheesesteak Sandwich, și Sandviș Cu Cârnați Consistent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pâinea franceză pe lungime în jumătate; goliți fiecare jumătate, lăsând un 1/4-in. coajă (salvați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Răspândiți hummus peste partea tăiată a vârfului de pâine. Într-un castron mic, combinați brânza și oregano; presărați peste fundul pâinii. Se acoperă cu curcan, ardei roșu și murături. Înlocuiți partea de sus; se taie în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
MuraturiMuraturi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista