Salsa Ușoară

Salsa Ușoară
Salsa ușoară durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 8 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei iute, ceapă, roșii și salsa groasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, Salsa Ușoară, și Salsa Ușoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile, ceapa, salsa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ardeii iute, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)
Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)
Demi-Sec este amestecat în mare parte din Pinot Noir cu Chardonnay și Pinot Meunier, precum și vinuri de rezervă. Lichiorul DEXP (preparat cu grijă și dozat cu 45 g pe litru de către oenologii noștri) îi conferă o armonie mai dulce, dar încă foarte proaspătă. Demi-Sec este cel mai bun atunci când este servit cu deserturi. Ai putea chiar să-l servești într-o carafă, nu pentru a-l decanta, ci pentru a admira culoarea și bulele delicate ale acestui vin elegant.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista