Salsa pentru temerari

Salsa pentru temerari
Reteta Salsa pentru Daredevils este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 556 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, coriandru, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Revista