Salsa Grecească

Salsa Grecească
Nevoie de un fără gluten și hor d ' oeuvre primar? Salsa grecească ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 86 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână castraveți, ardei prăjiți, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salsa Grecească, Salsa Grecească, și Salată de Salsa grecească cu Grouper.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine.
2
Se serveste cu ATHENOS pita subtiaza chips-uri prăjite originale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista