Salsa de vinete și chipsuri de Pita de casă
Salsan de vinete și chipsuri de Pita de casă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 141 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, vinete, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Hummus De Vinete Condimentat Cu Chipsuri De Pita, DIP DE VINETE ȘI PĂTLAGINĂ CU CHIPSURI DE PITA DE CHIMEN (BORONIA), și Salată de vinete prăjite cu chipsuri de Pita și sos de iaurt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Feliați blaturile de pe vinete și așezați-le pe o foaie de copt cu jumătățile de ardei roșu.
Stropiți cu ulei de măsline pentru a acoperi ușor.
Coaceți aproximativ 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când vinetele sunt fragede.
Scoateți din cuptor și puneți vinetele și ardeii într-o pungă mare resigilabilă. Sigilați și lăsați să stea 15 minute pentru a slăbi pielea.
Scoateți din pungă, îndepărtați pielea și tăiați vinetele și piperul.
Transferați într-un castron mare.
Așezați roșiile și usturoiul în castron cu legumele prăjite și condimentați cu sare, piper și coriandru.
Se amestecă până se amestecă bine. Pune deoparte.
Setați cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Desfaceți pâinea pita în două cercuri subțiri. Puteți tăia marginile pentru a ușura.
Ungeți untul topit pe ceea ce era în interior și stivuiți împreună.
Tăiați în benzi, apoi tăiați pe o diagonală pentru a face forme de diamant. Dacă aveți foarfece de bucătărie, va fi ușor.
Așezați-le pe o foaie de copt.
Coaceți chipsurile de pita timp de 5 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se prăjesc ușor. Se amestecă ocazional dacă se suprapun.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.