Salsa de fasole de vară

Salsa de fasole de vară
Summer Bean Salsa ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 95 de cenți per porție , obțineți un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 233 de calorii . 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați frunze de coriandru, roșii conservate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 80% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Summer Bean Salsa , Summer Salsa și Summer Salsa .

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea neagră, roșiile și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2
Adăugați ceapa, mango, sucul de lămâie și uleiul de măsline și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se ornează cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista