Salsa de Crăciun (roșu, alb și verde)

Salsa de Crăciun (roșu, alb și verde)
Crăciun (roșu, alb și verde) Salsan este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9 cenți pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Cakespy: fursecuri de Crăciun roșii și verzi, Salsa de fructe roșie, albă și albastră, și Salsa De Struguri Roșii Și Verzi.

Instrucțiuni

1
Amestecați ridichi, coriandru, ceapă, ghimbir, ulei, ardei jalapeno și suc de lămâie împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise (Magnum). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista