Salsa cu Avocado

Salsa cu Avocado
Salsa cu Avocado este o rețetă mexicană care servește 24. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, coriandru, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Enchiladas de pui Salsa Verde ușurată cu salsa de ananas Avocado, Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și salsa de roșii, și Salsa Taquera - Smoky Chipotle Avocado Salsa.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de roșii, apa, sosul de roșii fierbinți, 3 roșii sferturi, ceapa verde, coriandru, jalapeno și sare într-un blender până se amestecă bine, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Amestecați avocado, 2 roșii tăiate cubulețe și amestecați amestecul împreună într-un castron mare. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista