Salmorejo
Salmorejo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 233 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, roșii, șuncă serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salmorejo, Salmorejo Dip, și Smoky Salmorejo.
Instrucțiuni
Strângeți semințele și pulpa de la3 kilograme roșii coapte înjumătățite într-un filtru așezat peste un castron mare. Presssolids pentru a elibera cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Miezși tocați roșiile; se adaugă în castron.
Combinați 3 felii prăjite, tocate4x4x1/ 2 " pâine albă de sandwichbread, 1/4 cană sliveredalmonds prăjite și 4 garliccloves zdrobite într-un blender. Pulsul până când s-a oprit.
Adăugați roșiile cu lichidla blender în loturi, pur și simplu până la foarte neted.
Adăugați 1 linguriță de Sherryoțet. Cu blenderul care rulează, adăugați treptat 1/2 cană extra-virginăulei de măsline. Pur și simplu până la emulsionareși spumos, aproximativ 3 minute.Condimentați cu sare și mai mult oțet,dacă doriți. Se răcește până se răcește, aproximativ2 ore. Condimentează după gust din noucu sare și oțet.
Împărțiți supaprintre boluri mici sau pahare.
Se ornează cu serranoham sau prosciutto feliat subțire și tocatou fiert tare.
Stropiți cu mai mult ulei.