Salmon Supreme
Salmon Supreme necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și pescatariană servește 2 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 217 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți fripturi de somon, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Tăiței De Somon Suprem, Asparagus Supreme, și Broccoli Suprem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fripturile de somon și uscați. Într-un vas de copt pătrat de 8 inci, amestecați suc de lămâie, unt, Worcestershire, sare, boia și piper.
Adăugați somon și întoarceți-vă la înveliș, apoi așezați fripturile una lângă alta.
Coaceți într-un cuptor de 400 timp de 10 minute; întoarceți peștele și lingurați o parte din amestecul de sos deasupra.
Coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat la test), cu 10 până la 15 minute mai mult.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.