Salată în stil maur cu chimen și boia afumată (Ensalada Morisca)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata în stil maur cu chimen și boia afumată (Ensalada Morisca). Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 46 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, roșii cherry, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată mexicană de fasole neagră cu sos de chimen, Lime și boia afumată {vegan}, Chimen cu o oală și pui de boia afumată cu cartofi, și Tocană de Kale și năut cu chimen, paprikan afumat și tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 5 ingrediente într-un mortar sau castron mic; se macină cu un pistil până când amestecul formează o pastă netedă.
Adăugați oțet și ulei; se amestecă cu un tel.
Pentru a pregăti salata, combinați escarola, roșiile și ceapa într-un castron mare.
Adăugați pansament; aruncați bine.