Salata vietnameză de pui și mentă este o rețetă Vietnameză care servește 4. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de pește thailandez, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Salată vietnameză de pui și mentă, Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga), și Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecând cu lingura, combinați chile, usturoiul, zahărul, oțetul, sucul de lămâie, sosul de pește, uleiul, ceapa și piperul negru, lăsați deoparte 1/2 oră. Într-un castron mare combinați varza, morcovul, pieptul de pui și menta, aruncând cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Piper Negru
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Varză
Oțet
Morcov
Usturoi
Ardei Iute
Ceapă
Zahăr
Mentă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
2
Se toarnă amestecul de varză peste pansament, aruncând cu clești, încet și cu răbdare, astfel încât totul să fie acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
3
Se adaugă sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
4
Se servește pe o farfurie plată cu mentă pentru garnitură.