Salată verde Collard cu caju și tei

Salată verde Collard cu caju și tei
Salata verde Collard cu caju și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 349 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, pecorino, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură thailandeză cu sos Tahini dulce + picant și caju Chili-Lime de susan, Chile-caju de tei, și Caju De Ardei Iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați 1/2 cană de caju, 2 linguri rase
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
2
Pecorino și 3 linguri de apă într-un procesor alimentar, subțierea cu mai multă apă după cum este necesar, până când se formează o pastă netedă și cremoasă; condimentează cu sare și piper negru.Puneți deoparte pasta de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
PecorinoPecorino
CajuCaju
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Bateti hamsie, ulei, suc de lămâie, 1 linguriță rozpeppercorns, și 2 linguri Pecorino rasîntr-un castron mare; se condimentează cu sare și piper negru. Tăiați grosolan restul de 1/2 cupcashews.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați nuci și verdeață de guler într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi, masând ușor pansamentul în frunze cu degetele pentru a vă zdrobi și a vă ofili ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți niște pastă de caju rezervată pe fiecare farfurie și acoperiți cu salatăși Pecorino ras; se presară cu mai multe boabe de piper roz zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
PecorinoPecorino
CajuCaju
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Varză toscană
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista