Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Salata tocată de mazăre cu vinaigretă Thailandeză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 141 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, scallions, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Salată De Creveți Și Mazăre Snap Cu Vinetă De Ghimbir-Soia, și Salată De Pui Thailandeză Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați mazărea, castravetele, morcovii, coriandrul și ceapa verde într-un castron mare, stropiți cu pansamentul și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Mazăre De Zahăr
1 Kg Tortillas De Maíz
Castravete
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se transferă într-un platou de servire, se presară cu arahide și se servește imediat.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.