Salată Thailandeză De Vită La Grătar

Thai salata de carne de vită la grătar este o lactate gratuit rețetă cu 2 porții. Pentru $ 9.14 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 720 calorii, 50g de proteine, și 47G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 50 minute. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc de vită, ardei iute Thailandezi, castraveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Salată Thailandeză De Vită La Grătar, Salată Thailandeză De Vită La Grătar, și Salată De Vită Thailandeză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Grătați carnea de vită la coacerea dorită și lăsați-o să se răcească.
În timp ce carnea de vită se răcește, amestecați sosul de pește, sucul de lămâie, kecap manis, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, uleiul de susan și uleiul de chili; se amestecă în ceapa verde și șalotă. Reglați condimentele după gustul dvs.
Tăiați carnea de vită în bucăți de mărimea mușcăturii. Într-un castron mare, aruncați cu ceapă, roșii, castraveți și ardei iute.
Se toarnă pansamentul și se aruncă pentru a acoperi.