Salată Thailandeză De Tăiței De Vită

Salată Thailandeză De Tăiței De Vită
Reteta Thai salata de taitei de vita ar putea satisface pofta ta Asiatica in aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1235 calorii. Pentru $11.38 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, mentă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Topită Pentru O Singură Fată ca desert. Această rețetă este plăcută de 614 gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Salată Thailandeză De Tăiței De Vită, Salată Thailandeză De Vită-Tăiței La Grătar, și Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinati friptura in sosul de peste, var si zahar timp de 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.Grătiți friptura până la mediu rar, se învecinează 2-3 minute pe fiecare parte și se lasă deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă apă clocotită peste tăiței și se lasă să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă salata.
5
Se amestecă pansamentul.Aruncați salata în dressing și serviți acoperită cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista