Reteta Thai salata de taitei cu tofu saut ar putea satisface pofta ta Asiatica in aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 362 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcov, ghimbir, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată thailandeză de Tofu și tăiței, Taitei Gratuit Tofu Pad Thai, și Salată De Tăiței Soba Și Tofu Pentru 2.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti tofu, tăiați tofu în felii groase de 3/4 inch. Aranjați feliile de tofu într-un singur strat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Scoateți tofu din prosoape de hârtie; se taie în cuburi de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Combinați tofu, 2 linguri de suc și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la temperatura camerei 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Suc
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; încălziți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți tofu din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Adăugați tofu în tigaie; saut 5 minute sau până când este crocant, întorcându-se cu grijă pentru a rumeni toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Pentru a pregăti tăiței, în timp ce tofu marinează, așezați vermicelli într-un castron mare. Acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
12
Se scurge și se clătește sub apă rece; se scurge bine. Puneți tăiței deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
13
Pentru a pregăti pansamentul, combinați 1/4 cană de suc și următoarele 8 ingrediente (prin 1/4 linguriță de ardei roșu), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Combinați vermicelli, salată verde și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Adăugați pansament; aruncați bine pentru a combina. Se acoperă cu tofu.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.