Salată thailandeză de pui și tăiței de creveți

Salată thailandeză de pui și tăiței de creveți
Rețeta salată de tăiței de pui și creveți Thailandezi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 6 porții cu 289 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la dispoziție în secțiunea asian foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele asiatice, frunze ușor de mentă, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată thailandeză de creveți și tăiței, Salată De Tăiței Thailandezi Cu Creveți, și Salată thailandeză de tăiței de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Pansamentul înainte poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Așezați tăiței într-un alt castron mare. Acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
5
Se scurge și se clătește sub apă rece pentru a se răci; se scurge bine. Introduceți foarfecele în tăiței; tăiați de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Transferați în castron cu pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați roșiile și toate ingredientele rămase, cu excepția alunelor și a penelor de tei, la tăiței; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
8
Împărțiți între 6 plăci.
9
Se presară cu arahide; garnisiți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Ingrediente

6creveți și cu veneDisponibil în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele asiaticeDisponibil în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele asiatice6creveți și cu veneFidea uscată limpede( cunoscută și sub numele de celofan sau tăiței transparenți); Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiaticeFidea uscată limpede( cunoscută și sub numele de celofan sau tăiței transparenți); Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc ușor ambalate, rupte dacă sunt marifrunze proaspete de busuioc ușor ambalate, rupte dacă sunt mari991 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cani muguri de fasole (aproximativ, clătite1/2 cani muguri de fasole (aproximativ, clătite2501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.uncii fidea cu fir de fasoleuncii fidea cu fir de fasole12roșii cherry, înjumătățiteroșii cherry, înjumătățite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos de chili dulce AsiaticSos de chili dulce Asiatic1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de coriandru ușor ambalatefrunze proaspete de coriandru ușor ambalate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de pește* (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)sos de pește* (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)1var, tăiat în 6 penevar, tăiat în 6 pene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de mentă ușor ambalatefrunze proaspete de mentă ușor ambalate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarahide prăjite tocatearahide prăjite tocate1jalape roșii din chile cu semințe, tăiate în inele subțirijalape roșii din chile cu semințe, tăiate în inele subțiri791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă eșalotă felii subțiriceapă eșalotă felii subțiri3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui gătit mărunțitpui gătit mărunțit121 litru de lapte integral, la temperatura camerei12 creveți medii decojiți fierți12 creveți medii decojiți fierți12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista