Fruit & Cream salata stratificat este un hor d ' oeuvre care servește 13. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 165 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, migdale, topping bătut și suc de lămâie. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Rețete similare includ Salată stratificată cu fructe și smântână, Salată De Fructe Stratificată, și Salată De Fructe Stratificată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul, sucul de lămâie și extrageți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați iaurt; bateți până se amestecă. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Iaurt
3
Într-un 3-qt. castron fleac, strat piersici, căpșuni și afine. Se acoperă cu jumătate din amestecul de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Căpșuni
Afine
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Strat cu struguri, portocale și amestecul rămas de topping bătut. Se da la frigider pana se serveste.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Cycles Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.