Salată Spumantă Alb-Sangria
Salata spumante alb-Sangria este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de struguri, struguri, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sangria Albă Strălucitoare, Sangria Albă Strălucitoare, și Spumante Sangria Piersic Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 1/2 cană de vin și lăsați să stea 5 minute.
Combinați 1 cană de vin, suc și zahăr într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă gelatina.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 20 de minute sau până se îngroașă, dar nu se fixează, amestecând ocazional.
Bateți amestecul de gelatină pentru a forma bule mici; pliați în secțiuni portocalii, struguri și zmeură. Puneți amestecul de gelatină într-o matriță decorativă de 5 cani acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței; inversați matrița pe farfurie.