Salată rusă de sfeclă și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Salata Rusă de sfeclă și cartofi. Pentru 38 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cartofi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Sfeclă Rusă, Salată De Sfeclă Rusă, și Salata De Sfeclă Rusă " Vinegret – - Inkst pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și gătiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Aduceți o oală separată cu apă la fiert și gătiți cartofii și morcovii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți legumele, răciți și îndepărtați pielea. Tăiați și așezați într-un castron mare.
Așezați murăturile tăiate cubulețe în bol cu sfeclă, cartofi și morcovi.
Stropiți uleiul de măsline și oțetul peste amestec și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Se presara cu ceapa verde. Se răcește complet înainte de servire.