Salată roșie, albă și afine

Salată roșie, albă și afine
Salata roșie, albă și afine necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 78 de cenți per porție. Acest aperitiv are 241 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți zahăr, apă, gelatină de zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salata roșie, albă și de afine, salată de paste roșii, albe și afine și salata de fructe roșie, albă și afine de la Family Fun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați un pachet de gelatină de zmeură în 1 cană de apă clocotită. Se amestecă 1 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă într-un 13-in. x 9-in. farfurie; se răcește până se fixează. Intr-un castron mic, inmoaie gelatina fara aroma in apa rece ramasa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-o cratiță mare, combinați smântâna și zahărul; se bate la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adauga crema de branza si gelatina inmuiata fara aroma; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Misto. Se amestecă nucile pecan și vanilia. Se pune peste gelatina de zmeura. Dă la frigider până se întărește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
5
Într-un castron mare, dizolvați al doilea pachet de gelatină de zmeură în apa clocotită rămasă. Se amestecă afinele. Se pune cu lingura peste stratul de crema de branza. Răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Pindar Peacock Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista