Salată Rojak Picantă, Acidulată Și Dulce Din Asia De Sud-Est

Salată Rojak Picantă, Acidulată Și Dulce Din Asia De Sud-Est
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata Rojak picantă, acidulată și dulce din Asia de Sud-Est ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 274 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ușor alune, sare kosher, sambal oelek și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos cu 4 ingrediente pentru fidea asiatică dulce-picantă-acidulată, Salată de vită și orez picantă și acidulată în stil asiatic, și Salată De Calmar Din Asia De Sud-Est.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista