Salată rapidă de legume

Salată rapidă de legume
Rețeta Salată rapidă de legume poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 90 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați roșii, maioneză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de legume Quick Make Ahead, Un truc rapid pentru tăierea porumbului de pe știulete (Salata de legume la grătar) și Sot rapid de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați porumbul, roșia, țelina, castravetele, ardeiul verde și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se amestecă ușor în salată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista