Salată Radicchio cu citrice, curmale, migdale și parmezan
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Salata Radicchio cu citrice, curmale, migdale și parmezan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de portocale buric, grapefruit, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de țelină cu curmale, migdale și parmezan, Salată De Kale Cu Curmale, Parmezan Și Migdale, și Salată caldă de Kale cu slănină, curmale, migdale, șalotă crocantă și parmezan - Iowa Girl Eats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un borcan mic, cu un capac etanș, combinați pasta de usturoi, piperul, oțetul balsamic și uleiul de măsline. Acoperiți borcanul și agitați energic până când pansamentul este emulsionat.
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați capetele grapefruitului și portocalelor. Lucrând cu 1 fruct la un moment dat, așezați-l tăiat cu fața în jos pe o tăietură. După curba fructelor cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb.
Tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; puneți-le într-un castron mare. Aruncați membranele și coaja.
Turnați sucurile (sau pur și simplu turnați într-un pahar și beți) pentru a împiedica salata să se înmoaie.
Tăiați subțire curmalele și adăugați-le în castron împreună cu radicchio, 1/2 cană de parmezan și 1/4 cană de migdale.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați bine pentru a acoperi. Întoarceți salata pe un platou mare sau într-un castron și acoperiți cu 1/2 cană parmezan rămasă și 1/2 cană migdale.