Salată Proaspătă De Paste Mozzarella

Salată Proaspătă De Paste Mozzarella
Salata proaspătă de Paste Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 563 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză mozzarella, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Roșii Uscate La Soare Și Mozzarella Proaspătă, Salată De Paste Pesto Cu Mozzarella De Roșii Proaspete, și Salată de paste cu spanac, roșii și Mozzarella proaspătă cu pansament Italian.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă orzo și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine și se lasă să se răcească.
3
Amestecați cuburile de brânză mozzarella, roșiile, busuiocul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și sarea cu uleiul de măsline într-un bol de salată. Amestecați ușor pastele orzo și aruncați ușor pentru a acoperi ingredientele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista