Chowder de somon cu Crab, crutoane din cereale integrale și glazură Pinot

Chowder de somon cu Crab, crutoane din cereale integrale și glazură Pinot
Chowder de somon cu Crab, crutoane din cereale integrale și glazură Pinot este un pescatarian felul principal. Pentru $7.29 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1028 calorii, 68G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scânduri de cedru netratate, file de somon, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Pinot Grigio cu glazură de citrice cu miere, Somon scoțian cu glazură de miere de șalotă-trufă, Risotto de crab și mere verzi și gem de gutui, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru bulionul de crab: într-o oală de 2 galoane, sotati ceapa si ceapa in ulei de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați crabii și sotati câteva minute.
3
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, boabele de piper, frunza de dafin și suficientă apă pentru a acoperi și a aduce la fierbere. Reduceți căldura și abia fierbeți timp de 30 de minute, îndepărtând orice impurități. Se strecoară prin pânză de brânză și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
5
Pentru somon: Preîncălziți cuptorul la 400 până la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți scândurile din apă și, folosind clești, căutați peste o flacără medie până când sunt carbonizate. (Alternativ, se introduce la cuptor până se carbonizează, aproximativ 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți și periați blatul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
9
Transferați somonul pe scândurile pregătite, înfășurați scândurile și somonul cu hârtie pergament și prăjiți somonul la o coacere medie-rară, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
10
Scoateți somonul într-un platou și lăsați-l să se odihnească înainte de a se descuama cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Pentru pudră: topiți untul într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
12
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
14
Adăugați bulionul de crab Dungeness, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dungeness CrabDungeness Crab
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
15
Așezați smântâna grea într-o cratiță și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
16
Adăugați crema redusă în pudră și încălziți. Se amestecă cimbru și pătrunjel. Îndoiți somonul, crabul și cartofii. Puneți praful în boluri individuale și acoperiți cu un Cruton din cereale integrale și stropiți cu glazură Pinot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
CrutoaneCrutoane
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
PolonicPolonic
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Tăiați fiecare felie în treimi și întindeți-o cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Coaceți în cuptor până la prăjit și auriu.;
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
20
Aduceți vinul la fierbere la foc mare și gătiți până se îngroașă până la o consistență de glazură și se reduce la aproximativ 3/4 cană. Se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1(vinete)morcov, tăiat finmorcov, tăiat fin10de 12 inci) scânduri de cedru netratate, înmuiate în apă pentru a acoperi cel puțin 1 orăde 12 inci) scânduri de cedru netratate, înmuiate în apă pentru a acoperi cel puțin 1 oră1tulpină mediețelină, tăiată fințelină, tăiată fin227Nuci de orice fel (tocate)Carne de crab Dungeness, culeasă pesteCarne de crab Dungeness, culeasă peste2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec2kgCrabi Dungeness (despreCrabi Dungeness (despre907Nuci de orice fel (tocate)cartofi fingerling, înjumătățiți, periați cu ulei, condimentați cu sare și piper și prăjițicartofi fingerling, înjumătățiți, periați cu ulei, condimentați cu sare și piper și prăjiți2(iarnă)făină universalăfăină universală2(iarnă)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(poate fi sau trece)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale3feliipâine integralăpâine integrală2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măslineUlei de măsline1miciCeapă spaniolă, tăiată finCeapă spaniolă, tăiată fin2Ceapă spaniolă, piele, tocatăCeapă spaniolă, piele, tocată7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPinot NoirPinot Noir2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii de prune tocateroșii de prune tocate680Nuci de orice fel (tocate)file de somonfile de somon8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2șalotă, cu piele, tocatășalotă, cu piele, tocată3(iarnă)unt nesăratunt nesărat8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUnt nesărat, temperatura camereiUnt nesărat, temperatura camerei

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista