Salata de orez mediteranean este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 354 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Mediteraneană De Orez, Salată Mediteraneană De Orez, și Salată Mediteraneană De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați castravetele cu 1 linguriță de sare; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Sare
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; se amestecă orezul și 1 linguriță de sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Combinați castraveții, orezul, măslinele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Măsline
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați uleiul de măsline, oțetul și piperul într-un castron mic, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Oțet
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă amestecul de ulei de măsline peste amestecul de orez; aruncați ușor. Acoperiți și răciți.