Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mediteraneană de naut. O porție conține 386 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Mediteraneană De Năut, Salată Mediteraneană De Năut, și Salată Mediteraneană De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați brânza, nautul, menta, uleiul de măsline, usturoiul și coaja de lămâie împreună într-un castron mediu; condimentează cu sare după gust. Puneți amestecul deoparte pentru a marina la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute sau acoperiți cu folie de plastic și lăsați-l să se marineze la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Năut
Ulei De Măsline
Brânză
Usturoi
Mentă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Adăugați suc de lămâie și roșii în amestecul de brânză-năut și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Năut
Tomate
Brânză
3
Împărțiți rucola între 4 farfurii individuale de servire și lingură amestec de brânză marinată deasupra. Măcinați ardeiul negru proaspăt crăpat direct peste fiecare salată.