Salată Lyonnaise
Salata Lyonnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de pâine, frunze de andive interioare fragede, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Lyonnaise, Salată de ouă și slănină-salată Lyonnaise, și Salată Lyonnaise (salată caldă de slănină și ouă).
Instrucțiuni
Rupeți frise în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-le într-un bol larg de salată.
Rupeți pâinea în bucăți de 1/2 inci și împrăștiați peste verdeață.
Puneți slănina într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu și amestecați des până se rumenesc și crocante, 10 până la 12 minute. Cu o lingură pliată, transferați pe prosoape pentru a se scurge.
Rupeți ouăle în picături în tigaie, iar când albii sunt fermi pe fund, glisați o spatulă sub fiecare ou și, dacă doriți, întoarceți-vă cu atenție. Gatiti pana cand albii nu mai sunt limpezi, aproximativ 1 minut in total. Cu spatula, transferați ouăle pe o farfurie (așezați unul lângă altul); păstrați cald.
Aruncați rapid toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Întoarceți căldura la mare, adăugați oțet și muștar și amestecați până când amestecul fierbe.
Se toarnă pansament fierbinte peste frisee și pâine, se adaugă slănină și se amestecă. Lingurați în boluri largi și acoperiți fiecare porție cu un ou fierbinte. Condimentează după gust cu sare și piper.