Salata Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ardei gras, țelină, pansament pentru salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Jambalaya, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În timp ce orezul se gătește, puneți slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Gatiti pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se scurge, se răcește și se sfărâmă.
4
Într-un castron mare, amestecați orezul fiert, slănina sfărâmată, creveții, șunca, ardeiul gras, țelina, ceapa și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orez Fiert
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pregătiți pansamentul amestecând împreună pansamentul pentru salată, cimbru, praf de chili, usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă peste amestecul de orez și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.