Salată de ouă minunată cu o lovitură de picior necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 188 de calorii , 12 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 8. Dacă ai sare și piper, ouă fierte tari, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl poți face. 90 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Rulouri cu ouă minunate , Sos pentru salată cu o lovitură de picior și Salată cu quinoa cu grapefruit .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, maioneza, smântâna, boia de ardei, muștarul, hreanul, ceapa roșie și bucățile de bacon. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru De Quahog Tocați
Hrean
Bacon Biți
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale Mueslix
2
Se serveste imediat sau se da la frigider pana la servire.
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.