Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano

Salata de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 321 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shitake pentru copii, țelină pentru copii, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, și Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras.
Instrucțiuni
Împărțiți țelina bebelușului în 4 porții egale și așezați-le pe farfurii individuale de salată.
Adăugați sucul de lămâie și uleiul de măsline cu un vârf de sare într-un arc mic. Este important să folosiți cel mai bun ulei de măsline, deoarece fiecare ingredient este esențial și nu se poate ascunde în această salată simplă.
Bateți pansamentul împreună până se combină bine.
Aruncați câteva ciuperci pe fiecare farfurie și stropiți totul cu pansamentul cu lămâie.
Se servește cu o mulțime de Parmigiano-Reggiano ras sau ras, pene de lămâie și o stropire foarte ușoară de ierburi blânde (opțional)