Salată de șuncă și orez cu spanac

Salată de șuncă și orez cu spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de șuncă și orez cu spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 349 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți șuncă, afine, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma afinele uscate îndulcite, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Salată De Spanac Cu Orez, Salată De Orez Cu Spanac, și Salată De Spanac Și Orez Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și orezul la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 22 de minute. Se amestecă afine; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Mișto.
4
Combinați amestecul de orez, spanacul și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista