Răspândirea salatei de șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție conține 323 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ouă, ceapă, șuncă măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Caserola cu șuncă și fasole verde, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
1
Amestecați șunca, ouăle, țelina, gustul de murături și ceapa împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De Murături
țelină
Ceapă
Ouă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați maioneza și muștarul împreună într-un castron separat; se toarnă peste amestecul de șuncă. Se amestecă pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire.