Salată de varză, caju și fenicul

Salata de varză, caju și fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de cățel de usturoi, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Rețete similare includ Salată de varză, caju și fenicul, Salată de varză roșie dulce-picantă cu ouă de prepeliță și nuci de caju, și Salată Crocantă De Varză De Iarnă Și Fenicul.
Instrucțiuni
Ardei iute, usturoi, 1/2 linguriță. zahăr și sare în pastă într-un mortar sau într-un blender.
Transferați pasta într-un castron mic și adăugați 1 linguriță rămasă. zahăr, sos de pește și oțet de orez.
Combinați morcovul, feniculul, varza și menta într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul peste legume, aruncând pentru a acoperi uniform.
Presărați caju chiar înainte de servire.
Faceți înainte: până la 2 zile, amestec de slaw și dressing. Chiar înainte de servire, combinați cu nuci.