Salată de tăiței vietnameză cu carne de porc
Reteta Salata de taitei vietnamezi cu carne de porc este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Acest curs principal are 380 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare și piper, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare sunt Salată De Tăiței De Porc În Stil Vietnamez, Salată de tăiței vietnameză cu chiftele de porc (B Cha), și Salată Vietnameză De Tăiței Cu Carne De Porc Caramelizată.
Instrucțiuni
Tăiați filetul de porc pe jumătate pe lungime (dacă este mai gros de 2 inci, tăiați în treimi pe lungime).
Presărați sare și piper peste carnea de porc. Aburiți o tigaie sau o tigaie cu grătar cu spray de gătit antiaderent și încălziți la foc mediu-mare. Gătiti carnea de porc, întorcându-vă după cum este necesar, până când nu mai este roz în centru, 11 până la 13 minute.
Scoateți pe o farfurie, cort cu folie și lăsați să stea.
Într-un castron, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul, 1 linguriță. piper negru și 1/2 linguriță. sare până când zahărul este dizolvat. Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți tăiței până se înmoaie, 2 până la 4 minute (sau conform instrucțiunilor pachetului).
Se scurge, se clătește până se răcește și se scurge din nou.
Așezați tăiței într-un bol mare de servire și aruncați cu 3/4 din amestecul de suc de lămâie. Se amestecă ușor în salată, morcovi, mentă și busuioc.
Feliați subțire carnea de porc și puneți-o într-un bol. Aruncați cu amestecul rămas de suc de lămâie. Salată de tăiței de top cu felii de porc și orice sucuri rezervate și serviți.