Salată de ton sau sandviș răspândit

Salată de ton sau sandviș răspândit
Salata de ton sau răspândirea sandvișului ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 330 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ton, bucăți sparte pecan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Dip de ton beat sau sandwich răspândit, Sandviș Cu Salată De Pui Răspândit, și Sandviș cu salată Cobb cu tartinat de Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista